PATIFU paštéta sa z 1/4 skladá z tofu, ktoré si spoločnosť Veto sama vyrába a ešte za čerstva pridáva do nátierok. Veto sa výrobe tofu venuje už vyše 20 rokov a používa zásadne certifikovanú a testovanú sóju bez genetickej modifikácie.
Okrem tofu sú v produkte tiež kvalitné zemiaky pre pastózne štruktúru a tuzemský repkový olej. Ďalej obsahuje paradajky, olivy, smaženú cibuľku a droždie pre jemnú chuť. Produkt vydrží bez chladenia dlho dobu trvanlivý, takže ani pri izbovej teplote sa na ňom nevytvára žiadna vrstva tekutého tuku. PATIFU paštéta sa vyrába v mnohých rôznych variáciách a vy si môžete vybrať podľa chute.
Tipy a recepty na použitie paštéty PATIFU paradajka a olivy:
- nátierka - pečivo natreté s touto paštétou stačí ozdobiť kúskami zeleniny
- dipy - v mixéri môžete paštétu rozmixovať napríklad s jogurtom, cesnakom, sušenými paradajkami v oleji alebo aj s čerstvými bylinkami a podávať ako dip k pečeným zemiakom či zelenine
- plnka - vďaka výraznej chuti môžete paštétu pridať do vašej klasickej plnky
- slané pečivo - zapečený slaný štrúdľa bude výborný, keď ho zvnútra potrite paštétou
Alergény: Sója