GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g
Klíčky fazule mungo sú veľmi zdravé a výživné. Sú skvelým zdrojom vitamínov, enzýmov, minerálnych látok a bielkovín.
Packeta | 2,89 € |
---|---|
SPS Parcelshop | 2,89 € |
Slovenská pošta - Výdajné miesto | 2,49 € |
GLS - výdajné miesto | 2,99 € |
Doručenie kuriérom SPS | 4,19 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 3,69 € |
Packeta - doručenie na adresu | 3,69 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,59 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,99 € |
Individuálna doprava | 49,99 € |
Dobierka | 0.99 - 1,99 € |
pre verných zákazníkov
GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g
- Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie
- Zloženie: Mungo fazuľa
- * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
- Krajina pôvodu: Taliansko
- Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
- Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Klíčky fazuliek mungo majú chuť podobnú čerstvému hrášku. Sú veľmi výživné a bohaté na vitamíny (A, C, E a vitamíny skupiny B), minerálne látky (železo, draslík, horčík, fosfor, vápnik), antioxidanty aminokyseliny. Naklíčené semienka obohatí každý jedálniček o vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny a enzýmy. Okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá skvele vyzerá.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok.
Použitie: Naklíčené semienka fazule mungo môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie.
Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru). V klíčiace nádobe nechajte semienka klíčiť 3-5 dní. Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte. Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 1-3 cm. Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C.
Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu.
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosť a aktuálnosť informácií o výrobkoch venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy a nariadenia pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované, a tak môže dôjsť k zmenám v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín, alergénov či dietetických informáciách. Pred použitím výrobku odporúčame prečítať etiketu.
Fazolky mungo se dobře uplatní v indické kuchyni. Požívám při vaření dhalu. Mohu jen doporučit.
Prozatím nevyzkoušeno.
zatím nevím
špatně vakuované